«Μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς ο Μουρίνιο πριν αγοράσει τον Καμαρά»

Newsroom
«Μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς ο Μουρίνιο πριν αγοράσει τον Καμαρά»

bet365

Τη συνομιλία του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ζοσέ Μουρίνιο, πριν παρθεί η απόφαση για τον Μαντί Καμαρά, δημοσίευσαν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται με το... 1,5 πόδι στη Ρόμα, με τον ιταλικό σύλλογο να τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, συν οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο άνθρωπος που μίλησε στον Ζοσέ Μουρίνιο πριν παρθεί η απόφαση να πάρει τον διεθνή χαφ, ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, είχε συνομιλία με τον «Special One» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαντί Καμαρά, προτρέποντάς τον, να προχωρήσει στη μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα λόγια του Πορτογάλου κόουτς ήταν: «Αμύνεται εξαιρετικά και έχει τρεξίματα, εξαιρετική κατάσταση, είναι μυώδης, αλλά όχι... επιθετικός για αυτό και δεν έχει κίτρινη κάρτα. Πάρ' τον Ζοσέ»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα