Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ρέτσος

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ρέτσος

Newsroom
Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφτασε σήμερα (29/08) στην Αθήνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί έτσι η επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/08) με σκοπό να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και να ντυθεί και πάλι στα ερυθρόλευκα μετά από πέντε χρόνια. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί εδώ και λίγες μέρες, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σήμερα (29/08) κι αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί πριν τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (29/08, 19:00) ή αλλιώς την Τρίτη (30/08).

Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει και με την ομάδα στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα