Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί γράφουν για 2+8 εκατ. ευρώ στο deal με τη Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά

Newsroom
Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί γράφουν για 2+8 εκατ. ευρώ στο deal με τη Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά

bet365

Από την Ιταλία προκύπτει νεότερη εικόνα για την επικείμενη συμφωνία Ρόμα - Ολυμπιακού για τον Καμαρά, που είχατε διαβάσει στο Gazzetta.

Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί για τον Μαντί Καμαρά και τα δεδομένα για τη Ρόμα και ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το Σάββατο υπήρξε ρεπορτάζ στην Ιταλία από τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τις λεπτομέρειες του deal.

Σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές θα είναι δανεισμός με δύο εκατ. ευρώ «μπροστά» και οψιόν αγοράς ύψους 8 εκατ. ευρώ, που θα ενεργοποιηθεί υπό συγκεκριμένους όρους. Θα γίνει δηλαδή υποχρεωτική αν α) ο Μαντί Καμαρά παίξει στο 70% των αγώνων της Ρόμα και β) αν οι Ρωμαίοι παίξουν στο Champions League τη νέα σεζόν.

Οι Ιταλοί σημειώνουν πως εφόσον τελειώσουν όλα τα οικονομικά θέματα και επιλυθούν μεταξύ των δύο ομάδων ο Καμαρά μπορεί να βρεθεί ακόμα και τη Δευτέρα στη Ρώμη. Στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν έχουν βρεθεί αρκετοί παίκτες όπως οι Τοροσίδης, Μανωλάς και Χολέμπας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα