Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με τον Μορλάνες, άκρως θετικός για να κλείσει ο παίκτης! (vid)

Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με τον Μορλάνες, άκρως θετικός για να κλείσει ο παίκτης! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε συζητήσεις με τον Μορλάνες, άκρως θετικός για να κλείσει ο παίκτης! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι σύμφωνα με ισπανικές πηγές σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μέσο Μορλάνες με τον παίκτη να θέλει να πιάσει Λιμάνι.

Οι Ισπανοί είχαν συνδέσει τον Ολυμπιακό και με τον Μανού Μορλάνες. Τον 23χρονο μέσο που ανήκει στη Βιγιαρεάλ. Είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει και εξάρι. Πέρυσι είχε 31 ματς με 2 γκολ. Φέτος έχει 1 ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Ισπανία ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις για να κλείσει τον παίκτη. Υπάρχουν και τρεις ομάδες από την Primera Division που ενδιαφέρονται, μια ομάδα από το Βέλγιο, δύο από την Τουρκία και ο Ολυμπιακός. Από την Ισπανία προκύπτει πως μία ομάδα που τον θέλει πολύ είναι η Αλμερία.

Όμως ο παίκτης προτιμά τον Ολυμπιακό. Είναι η επιλογή που του αρέσει περισσότερο. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Μορλάνες είναι πιθανό τελικώς να κλείσει στον Ολυμπιακό. Οι τελικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Ο Μορλάνες έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες των Σαραγόσα και Βιγιαρεάλ και έχει παίξει στην Ισπανία σε Αλμερία, Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ. Με τη Βιγιαρεάλ έχει συμβόλαιο έως το 2026.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα