Άρης: Κινήθηκε για την απόκτηση του Ραφίνια

Άρης: Κινήθηκε για την απόκτηση του Ραφίνια

bet365

Ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο Ραφίνια αλλά στην πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε αρνητική απάντηση.

Το πρόβλημα του Άρη στον άξονα της μεσαίας γραμμής απαιτεί την άμεση προσθήκη ποδοσφαιριστή με ανασταλτικές ικανότητες και με την προσδοκία της δημιουργίας σχέσεων ισορροπίας μεταξύ της αμυντικής και της επιθετικής γραμμής. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει ότι, έγινε προσπάθεια προσέγγισης του 29χρονου Βραζιλιάνου μέσου Ραφίνια ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «κίτρινοι» ανέλαβαν την πληρωμή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή αλλά η γαλλική ομάδα απάντησε αρνητικά.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 αλλά δεν βρίσκεται στο πλάνο της Παρί. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ καταγράφοντας 21 συμμετοχές, ενώ είχε προηγηθεί μια γεμάτη σεζόν (2020-21) με την γαλλική ομάδα με 34 συμμετοχές.

Ο Ραφίνια είναι παιδί της «Μασία» καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα από την οποία τον απέκτησε η Παρί έναντι 1.5 εκατομμυρίων ευρω.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα