ΑΕΚ: Τα εγκαίνια της OPAP Arena δεν θα γίνουν 17 Σεπτέμβρη

ΑΕΚ: Τα εγκαίνια της OPAP Arena δεν θα γίνουν 17 Σεπτέμβρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τα εγκαίνια της OPAP Arena δεν θα γίνουν 17 Σεπτέμβρη

bet365

Μικρή παράταση παίρνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ που δεν θα γίνουν τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου. Στόχος είναι να λάβουν χώρα σε ημερομηνία κοντά στο πρώτο παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ εκτός από το ματς με τον Βόλο θα δώσει και εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή στη Ριζούπολη, καθώς η OPAP Arena δεν ήταν εφικτό να είναι απόλυτα έτοιμη για να φιλοξενήσει αυτές τις αναμετρήσεις.

Στόχος ήταν το νέο γήπεδο της Ένωσης να εγκαινιαστεί με μια λαμπρή τελετή στις 17 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Σοφίας, και μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες να ανοίξει τις πύλες του για επίσημο αγώνα. Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα η ΑΕΚ ζήτησε να παίξει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώστε όλη η ομάδα να είναι παρούσα στη γιορτή των εγκαινίων την επόμενη μέρα.

Τελικά αυτό δεν θα συμβεί καθώς παρά το γεγονός ότι έγινε ό,τι ήταν δυνατό, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν την ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου παιχνιδιού για τα εγκαίνια. Έτσι αυτά δεν θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά παίρνουν μια μικρή παράταση.

Στην ΑΕΚ επιδιώκουν τα εγκαίνια να γίνουν σε ημερομηνία κοντινή σε σχέση με το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο η επιδίωξη που υπάρχει είναι να είναι εκείνο με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική στις αρχές Οκτώβρη, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής. Μια πιο καθαρή εικόνα ενδεχομένως να υπάρξει από την επόμενη εβδομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα