Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος μπορεί να προσφέρει και ως δεξί και αριστερό μπακ (vids)

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος μπορεί να προσφέρει και ως δεξί και αριστερό μπακ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος μπορεί να προσφέρει και ως δεξί και αριστερό μπακ (vids)

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έρχεται ως μία έξτρα λύση για τη θέση του στόπερ στον Ολυμπιακό, όμως μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος μπακ.

Έλληνας, γηγενής και άλλοτε παιδί των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρέτσο που στα 18,5 χρόνια του είχε γίνει ο νεότερος αρχηγός στον Ολυμπιακό. Ο πιο μικρός σε ηλικία, κάτι που είχε πάρει και μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ τότε, γεγονός απολύτως λογικό.

Για την οριστικοποίηση της επιστροφής του στον Ερυθρόλευκο σύλλογο είχατε ενημερωθεί σχετικά από το Gazzetta. Ο Ρέτσος γυρίζει για να κλείσει και τυπικά με νέο τριετές συμβόλαιο.

Για τον 24χρονο Παναγιώτη Ρέτσο υπάρχει και μία αγωνιστική παράμετρος. Αν και δεξιοπόδαρος εκτός από στόπερ μπορεί να παίξει και δεξί αλλά και αριστερό μπακ. Μάλιστα στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε παίξει ως ακραίος αμυντικός.

Στην καριέρα του - και στον Ολυμπιακό - έχει χρησιμοποιηθεί και ως εξάρι. Ωστόσο οι τρεις θέσεις που αγωνίζεται είναι αυτές. Στόπερ και δεξί αλλά και αριστερό μπακ. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως μπορεί να δώσει λύσεις και σε μία θέση που χρειάζεται έξτρα ώθηση και βοήθεια αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός. Στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος είχε κάνει 40 συμμετοχές πριν τη μεταγραφή του στη Γερμανία.

Οι τελευταίες χρονιές του Ρέτσου

2017-2018: 34 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ
2018-2019: 1 ματς καθώς είχε τραυματισμούς
2019-2020: 7 ματς
2020-2021: 4 ματς
2021-2022: 13 ματς
2022-2023: 2 ματς

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα