Γιοβάνοβιτς: «Ελέγξαμε τον χώρο του κέντρου και ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος όταν το επιτρέπαμε» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Ελέγξαμε τον χώρο του κέντρου και ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος όταν το επιτρέπαμε» (vid)

bet365

Στον έλεγχο της ομάδας του στον χώρο του κέντρου στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς τονίζοντας πως ο ΟΦΗ γινόταν επικίνδυνος μόνο όταν το επέτρεπαν οι παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός μετά από 7 χρόνια πέρασε με νίκη από το Ηράκλειο επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Κάναμε καλό παιχνίδι. Ο ΟΦΞΗ είναι καλή ομάδα και η έδρα του πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες. Αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 15 λεπτά κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο, καλό και δίκαια κερδίσαμε».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Νίκος Νιόπλιας που σκέφτεται και προετοιμάζει καλά την ομάδα του. Αυτό το κομμάτι είχε ενδιαφέρον. Εμείς ελέγξαμε τον χώρο του κέντρου και αυτό έκρινε το παιχνίδι γιατί ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος όταν εμείς το επιτρέπαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα