Αρης: Με Μάνου Γκαρθία και φουλ επίθεση η ενδεκάδα εναντίον του Παναιτωλικού

Αρης: Με Μάνου Γκαρθία και φουλ επίθεση η ενδεκάδα εναντίον του Παναιτωλικού

Newsroom
Αρης: Με Μάνου Γκαρθία και φουλ επίθεση η ενδεκάδα εναντίον του Παναιτωλικού

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε επιθετικό σχήμα για τον αγώνα (19:00) με τον Παναιτωλικό δίνοντας φανέλα βασικού στον Μάνου Γκαρθία.

Ουσιαστικά υπήρχαν δύο ερωτηματικά για το σχέδιο του Αργεντίνου τεχνικού για το βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Δεν επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που ήθελε τον Πάπε Σέικ Ντιόπ να παίρνει θέση παρτενέρ του Σέικ Ντουκουρέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο 53χρονος τεχνικός επέλεξε τον Μάνου Γκαρθία ως δεύτερος κεντρικό μέσο και μένει να φανεί ο ρόλος του Λούις Πάλμα. Αν δηλαδή ο νεαρός από την Ονδούρα θα έχει ρόλο δεύτερου επιθετικού ή θα αγωνιστεί πίσω από τον φορ περιοχής.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορούσε τον δεύτερο ακραίο επιθετικό και ο 53χρονος προπονητής επέλεξε τον Χουάν Ιτούρμπε. Απέναντί του είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι και στην κορυφή ο Άντρε Γκρέι.

Σε ότι αφορά την αμυντική τετράδα, ο τραυματισμός του Μόουζες Οντουμπάτζο έδωσε φανέλα βασικού στον Σαλέμ Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά διατηρήθηκε ο Μάρβιν Πίρσμαν ενώ οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Χουλιάν Κουέστα να παραμένει κάτω από τα δοκάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα