Ντι Μάρτζιο: «Ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ έφερε τον Καμαρά στη Ρόμα, έκλεισε η μεταγραφή»

Δημήτρης Τομαράς
Ντι Μάρτζιο: «Ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ έφερε τον Καμαρά στη Ρόμα, έκλεισε η μεταγραφή»

bet365

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σε νεότερο ρεπορτάζ του επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Gazzetta για το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά.

Ο Μαντί Καμαρά αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να γίνει και τυπικά πια κάτοικος Ρώμης, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta. Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ του Ντι Μάρτζιο ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ ήταν εκείνος που πήγε τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα.

Τονίζεται πως Ρόμα και Ολυμπιακός τα βρήκαν με έναν δανεισμό ύψους 1.2 εκατ. ευρώ με οψιόν αγοράς στα 12 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Ο Καμαρά θα μεταβεί τη Δευτέρα στη Ρώμη αλλά όπως σημειώνουν στην Ιταλία δεν θα προλάβει να περάσει ιατρικά πριν την Τρίτη αλλά αυτό θα συμβεί πιο μετά. Το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά θα είναι σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές για 1+4 χρόνια (μονοετές για τον δανεισμό και εφόσον προκύψει μετά αγορά συμβόλαιο έως το 2027).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα