Μαζικού: «Στον Αρη θα 'παλέψουμε' για κάποιον τίτλο»

Μαζικού: «Στον Αρη θα 'παλέψουμε' για κάποιον τίτλο»

Newsroom
 Μαζικού: «Στον Αρη θα 'παλέψουμε' για κάποιον τίτλο»

bet365

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν έκρυψε τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν στον Αρη για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν με τον Αρη έχει ο Μπράντλεϊ Μαζικού και αυτό τόνισε ο αριστερός μπακ των «κίτρινων» στη NOVA. «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, κερδίσαμε αυτό είναι το ευχάριστο και το θετικό (σ.σ. εννοώντας το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό). Είμαστε μία καινούρια ομάδα, πολλοί καινούριοι παίκτες, και κάθε καινούριος πρέπει να προσαρμοστεί στους παλιούς. Η πρώτη αποστολή ήταν επιτυχής, τώρα έχουμε ένα νέο παιχνίδι μπροστά μας».

Μετά ο 26χρονος ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τη σημερινή (28/8) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. «Είναι καλό και ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί με πρωταθλήματα όπως το γαλλικό και το αγγλικό. Για μας δεν υπάρχουν μικρές ομάδες και εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, από αυτά που έχουμε δει στο βίντεο θα είναι δύσκολο, είναι μια ομάδα που είναι καλή επιθετικά. Εχουμε προετοιμαστεί όμως κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το έμψυχο δυναμικό του Αρη και τον ανταγωνισμό που υπάρχει σχολίασε πως«είναι κάτι δεδομένο , θα πρέπει πρώτα εμείς οι καινούριοι να συγχρονιστούμε με τους παλιούς και φυσικά η ποιότητα των παικτών που έχουν προστεθεί στο ρόστερ είναι κάτι που κάνει τον κόσμο της ομάδας να έχει υψηλές προσδοκίες. Είναι σημαντικό για μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε πράγματα στην Ελλάδα, γνωρίζω ότι θέλουμε το Κύπελλο, είναι βασικός μας στόχος και θα 'παλέψουμε' γι' αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα