Άσος, διπλό και over

Newsroom
Άσος, διπλό και over

bet365

Σημεία από Γαλλία και Ελλάδα και γκολ από Βέλγιο στο σημερινό πρόγραμμα.

Φίλες και φίλοι καλή Κυριακή. Πιστοί στο ραντεβού μας με το gazzetta.gr που μας υποδέχεται για να αναλύσουμε τα στοιχηματικά μας σημεία. Είμαστε έτοιμοι για τα προγνωστικά στοιχήματος που σήμερα περιλαμβάνουν έναν άσο από την Α’ Γαλλίας, ένα διπλό από την ελληνική Σούπερ Λιγκ και ένα over από την Α’ Βελγίου. Ξεκινάμε την περιήγηση στα γήπεδα.

Από νωρίς το μεσημέρι… στα βάσανα. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ανοίγει την κυριακάτικη αυλαία του Σαμπιονα. Ναντ-Τουλούζ στο προσκήνιο. Χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα τα «καναρίνια», έχουν ως τίμια δικαιολογία ότι είχαν δύσκολο πρόγραμμα. Και όντως έτσι είναι. Ισοπαλία εντός με Λιλ, ήττα στις λεπτομέρειες – με αυτογκόλ – από τη Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική.

Απέναντί τους μια Τουλούζ που, ως νεοφώτιστη τα πηγαίνει πολύ καλά στη φετινή εκκίνηση. Δείχνει σοβαρή, με προσεκτική προσέγγιση και δεν παίζει με περισσότερα ρίσκα απ’ αυτά που μπορεί να πάρει μέσα στον αγώνα. Δεν είχε έως τώρα κάποια πολύ δυνατή αντίπαλο για να τη «μετρήσουμε», ίσως αυτό είναι το πρώτο μεγάλο τεστ. Αν βρει μπροστά της μια τουλάχιστον καλή Ναντ, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Εδώ, εμείς θα στηρίξουμε τον άσο στην πολύ ελκυστική απόδοση του 2.37.

Συνεχίζουμε ταξιδεύοντας από τη μία άκρη του Ατλαντικού έως την άλλη της Μεσογείου. Πιο συγκεκριμένα, κοντά στο Ιόνιο Πέλαγος. Στην Αιτωλοακαρνανία. Παναιτωλικός-Άρης το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει. Τον Άρη τον είδαμε στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μακάμπι την περασμένη εβδομάδα. Μας αφήνει καλή γεύση επιθετικά, όμως πίσω έχει ακόμη πολλή δουλειά. Σε αυτό νομίζω πως συμφωνούμε όλοι. Η νίκη στη πρεμιέρα (3-0) επί του Λεβαδειακού δίνει επίσης την ευκαιρία αισιοδοξίας, όσο πρώιμα κι αν μπορούμε να το αναφέρουμε αυτό.

Με ήττα στην Τούμπα ξεκίνησε ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου. Πολύ λίγα πράγματα στο α’ ημίχρονο (1-0 στο 7’), κάπως ανέβηκε στην επανάληψη αλλά και πάλι. Δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερα για να μας δώσει «κάτι» για τη συνέχεια. Συγκριτικά με τον Άρη απέχει πολύ. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα πάμε στο διπλό του 1.90.

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, θα πάμε και μια βόλτα στο Βέλγιο. Κλείνουμε την 3άδα στις 22:00 με το ματς Βέστερλο-Έουπεν. Στη μέση της βαθμολογίας περίπου η γηπεδούχος προέρχεται από την ήττα με το εντυπωσιακό 5-4 από τη Μαλίν. Νωρίτεραν επικράτησε με 4-2 εντός της Σταντάρ Λιέγης. Γενικώς αυτή η ομάδα είναι η χαρά του γκολ. Μετρά στα παιχνίδια της 22 γκολ (11-11) στις 5 πρώτες αγωνιστικές και 2/2 εντός.

Μία από τα ίδια και η Έουπεν, παραδοσιακά μια ομάδα που σκοράρει αρκετά αλλά δέχεται ακόμη πιο εύκολα γκολ. Στα 12 γκολ το παθητικό της (6-12) είναι προτελευταία και θα πρέπει να αλλάξει/διορθώσει κάτι άμεσα. Το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για γκολ και θα είναι η 3η και τελευταία επιλογή μας στα προγνωστικά στοιχήματος. Κλείνουμε με over σε απόδοση 1.83, για να πάρουμε συνολική του 8.24.

Εσείς ασφαλώς μπορείτε να παίξετε ό,τι σας έκανε «κλικ». Καλή επιτυχία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα