Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρντ κόντρα στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρντ κόντρα στον ΟΦΗ

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρντ κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Χωρίς τους γνωστούς απόντες (Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Μπερνάρντ), αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο που ταξίδεψε για την Πορτογαλία η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» πάνε με σημαντικές, αλλά αναμενόμενες απώλειες στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον αυριανό (28/08, 21:00) για την 2η αγωνιστική της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Μάγκνουσον και Σένκεφελντ, αλλά και τον ανέτοιμο ακόμα Μπερνάρντ, ενώ από την αποστολή απουσιάζουν και οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που μετέβη στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, και Σωκράτης Διούδης, που δεν υπολογίζεται. Για πρώτη φορά φέτος ο Σέρβος κόουτς συμπεριέλαβε και τον Αντόνιο Σαβιέρ.

Οι απουσίες αυτές του Παναθηναϊκού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ευελιξίας στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Μπρινιόλι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Σάρλια και Πούγγουρας στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, με τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ να πιάνουν τα δύο άκρα. Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται πιθανότατα από τους Κουρμπέλη, Ρούμπεν Πέρεθ και Τσέριν. Στα εξτρέμ θα είναι οι Παλάσιος και Αϊτόρ με τον Σπόραρ να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκουνσον ενώ θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Μπερνάρντ και Σένκεφελντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα