Αλεξανδρόπουλος: «Πετάει» για Πορτογαλία

Αλεξανδρόπουλος: «Πετάει» για Πορτογαλία

Νίκος Αθανασίου
Αλεξανδρόπουλος: «Πετάει» για Πορτογαλία

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες για την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, καθώς αναμένεται να μεταβεί στη πορτογαλική πρωτεύουσα μέσα στο επόμενο 48ωρο. Αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας έχει μπει στην τελική της ευθεία από το βράδυ της Πέμπτης. Μετά την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με 4.5 εκατομμύρια ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης, ο διεθνής μέσος αναμένεται να «πετάξει» μέσα στο επόμενο 48ωρο για την Λισαβώνα, ώστε να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Οι απολαβές του αναμένεται να αγγίξουν τις 400.000 ευρώ.

Ο 21χρονος μέσος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» στο Κορωπί. Αποχαιρέτισε προπονητικό επιτελείο, συμπαίκτες και προσωπικό μέσα σε συγκινητικό κλίμα. Εξάλλου, ο «Σώτος» φορά την πράσινη φανέλα εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από την «πράσινη» ακαδημία. Όπως ήταν λογικό, δέχθηκε ευχές για την συνέχεια της καριέρας του και πειράγματα για το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα