Ο Αλβαρες μετά την ασίστ έδωσε και το βραβείο του MVP στον Τιλίκα (vid)

Newsroom
 Ο Αλβαρες μετά την ασίστ έδωσε και το βραβείο του MVP στον Τιλίκα (vid)

bet365

Ο Τιλίκα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο Βόλο και τον... βράβευσε ο Αλβαρες που του «σέρβιρε» το γκολ στο Πανθεσσαλικο.

Τον Λεό Τιλίκα επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους, στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με το Βόλο που δεν ανέδειξε νικητή (3-3).

Ο Βραζιλιάνος ακραίος σημείωσε ένα γκολ μετά από σέντρα του Αλβαρες, ο οποίος μάλιστα του έδωσε και το βραβείο. «Αφού του έδωσα την ασίστ πρέπει να σου δώσω το βραβείο του MVP», του είπε χαριτολογώντας o Αργεντινός μπακ.

Μετά τον λόγο πήρε ο Τιλίκα. «Σε ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να σου δώσω εγώ ασίστ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει όλη την προσπάθεια της ομάδας. Ολη η ομάδα αξίζει το βρβαβείο και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και να τα πάμε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα