Super League: Ο Αυγενάκης επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Ηράκλειο

Newsroom
Super League: Ο Αυγενάκης επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Ηράκλειο

bet365

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης απαγορεύει τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, αλλά άναψε «πράσινο φως» για τη μεμονωμένη μετακίνηση για τα ματς Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, Παναιτωλικός - Άρης και ΟΦΗ - Παναθηναϊκός για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Τρίπολη, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29-08-2022 και ώρα 19:00 στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28- 08-2022 και ώρα 19:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-08-2022 και ώρα 21:00 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα