ΓεροΓιοβάισα: Με τα γκολ σε Ριζούπολη και Ηράκλειο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Με τα γκολ σε Ριζούπολη και Ηράκλειο
Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει με την αγαπημένη του Superleague.

Γεια σας φίλοι μου.

Δεν γινόταν να σας πηγαίνω συνέχεια ταμειάκια, έπρεπε να έρθει και το 0/3 και ήρθε. Θα επανορθώσω, σας το υπόσχομαι. Ο λάτρης της βότκας θα ασχοληθεί με την αγαπημένη του Superleague που μπαίνει στη δεύτερη στροφή της.

Αρχικά πάμε στο ματς της Παρασκευής και στην κόντρα του Ιωνικού με τον Λεβαδειακό. Οι Νικαιώτες στάθηκαν καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν από το πέναλτι του Αϊτόρ, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη η ομάδα από τη Βοιωτία δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Άρη. Πέρυσι ο Ιωνικός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην έδρα του και αν θέλει να μείνει κατηγορία και φέτος, θα πρέπει τέτοιου είδους ματς σαν αυτό με τον Λεβαδειακό να τα παίρνει. Το 2.10 της νίκης των γηπεδούχων μου αρέσει και θα το επιλέξω.

Πάμε και στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Ριζούπολη το Σάββατο. Δύο ομάδες με εξαιρετικά στοιχεία στον μεσοεπιθετικό τομέα που θα ψάξουν τα γκολ και λογικά θα μας χαρίσουν συναρπαστικό ματς. Από τη μία Πινέδα, Μάνταλος και Αραούχο και από την άλλη Βαν Βέερτ και Φερνάντες. Η ΑΕΚ καθάρισε τη Λαμία στην πρεμιέρα με τριάδρα, ενώ ο Βόλος έφερε 3-3 με Αστέρα σε ματσάρα. Ο γεροΓιοβάισα έχει δει το γλυκό 3.00 που προσφέρει η νίκη της ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να φύγει.

Θα κλείσω την τριάδα με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κομβικό ματς για τους πράσινους που θέλουν να πάνε στο ντέρμπο της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ με το 3/3. Στην πρεμιέρα οι Κρητικοί ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο, ωστοσο στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί. Έχουν τα κενά τους στην άμυνα, κάτι όμως που συμβαίνει και στην πλευρά του Παναθηναϊκού, αφού θα λείπουν οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, ο Σένκεφελντ και ο Μάγκνουσον και ο Γιοβάνοβιτς θα πάει σε δίδυμο ανάγκης. Το over 2.5 που προσφέρεται στο 2.10 αποτελεί μια δελεαστική επιλογή.

Καλή τύχη σε όλους, ακολουθείστε με αν θέλετε να χαρείτε για άλλη μια φορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα