Τηλεδιάσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη και νέα συνάντηση σε δύο εβδομάδες

Τηλεδιάσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη και νέα συνάντηση σε δύο εβδομάδες

Newsroom
Τηλεδιάσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη και νέα συνάντηση σε δύο εβδομάδες

bet365

Λεπτομέρειες που αφορούν τις νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτείται να γίνουν για την εφαρμογή του μεγαλόπνοου σχεδίου ανέγερσης νέου γηπέδου του Άρη συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, του Άρη και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των αρμόδιων φορέων διήρκησε για περίπου μία ώρα και οδήγησε στη συγκρότηση τεχνικής επιτροπής η οποία θα δουλέψει στις προσεχείς δύο εβδομάδες επί των νομοθετικών ρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν και οι οποίες αφορούν από την ανταλλαγή των ακινήτων και πάσης φύσεως άλλη λεπτομέρεια αφορά την εκτέλεση του μεγαλόπνοου project.

«Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης που αφορούσε το μεγαλόπνοο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΑΡΗ. Υπήρξε σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και οριοθετήθηκε ένας χρονικός ορίζοντας μέσα στον οποίο πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα meetings ώστε να προχωρήσουν κυρίως τα τεχνικής φύσεως ζητήματα, τα οποία θα δώσουν στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να προχωρήσει το ζήτημα στην τελική του φάση. Στην φάση της υλοποίησης. Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης , της Πολιτείας, της Περιφέρειας αλλά και των Δήμων στην τηλεδιάσκεψη έδειξαν βούληση και αποφασιστικότητα να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες. Είμαι πεπεισμένος ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις, ώστε το μεγάλο όραμα της οικογένειας του ΑΡΗ να πάρει σάρκα και οστά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικόλαος Τριμμάτης, ο οποίος εκπροσώπησε την ΠΑΕ.

«Η σύσκεψη πήγε καλά, συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο Περιφερειάρχης, οι αντιΠεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια, από εδώ και πέρα περιμένουμε πράξεις για το νέο γήπεδο του Άρη», σημείωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης ο οποίος συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

Επί της ουσίας, συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες επί των οποίων είναι απαραίτητο να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ούτως ώστε να τρέξει η νομοθετική διαδικασία για να ακολουθήσει η υλοποίηση του έργου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα