Στίβενς: «Υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα, η Κρήτη είναι το νέο μου σπίτι»

Στίβενς: «Υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα, η Κρήτη είναι το νέο μου σπίτι»

Newsroom
 Στίβενς: «Υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα, η Κρήτη είναι το νέο μου σπίτι»

bet365

Ο Σόνι Στίβενς έδειξε ενθουσιασμός από τις πρώτες του εντυπώσεις από τη χώρα μας και παρουσιάστηκε «σίγουρος» για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ.

Για τις πρώτες του εν Ελλάδι εντυπώσεις μίλησε ο Σόνι Στίβενς σε ΜΜΕ της χώρας του, όπου και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα συνάντησε στον ΟΦΗ και ευρύτερα στην Κρήτη. «Μας αρέσει πολύ εδώ πέρα. Η Κρήτη είναι το νέο σπίτι μας, όλοι θέλουν να βοηθήσουν εμένα και την οικογένεια μου και μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πάντα ήθελα μια νέα περιπέτεια, η ζωή στην Κρήτη είναι υπέροχη. Στην ομάδα μιλούν πολύ καλά αγγλικά και προσπαθώ πλέον να μάθω και ελληνικά», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο 30χρονος πορτιέρε αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας στο Περιστέρι, όπου είπε ότι «το γήπεδο ήταν κακό, αντιμετωπίσαμε μια σκληρή πραγματικότητα».

Στη συνέχεια ο Ολλανδός τερματοφύλακας έδειξε «σίγουρος» για την επιλογή του να έρθει στο Ηράκλειο καθώς ανέφερε ότι «δεν φοβάμαι να μην πάρω τα χρήματα μου. Ολα κυλούν ομαλά, οπότε δεν κάνω συζήτηση για αυτό το θέμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα