Μουκουντί: «Ο Αλμέιδα με ήθελε στην ΑΕΚ άμεσα»

Μουκουντί: «Ο Αλμέιδα με ήθελε στην ΑΕΚ άμεσα»

Δημήτρης Βέργος
Μουκουντί: «Ο Αλμέιδα με ήθελε στην ΑΕΚ άμεσα»

bet365

Ο Αρόλντ Μουκουντί σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γαλλία αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιθυμία που εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα να τον εντάξει στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός ότι θέλει να κατακτήσει τον τίτλο και να αγωνιστεί στο Champions League με την Ένωση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Αρόλντ Μουκουντί, παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό Μέσο 90 Football, όπου δεν μίλησε μόνο για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν, αλλά και για το πως προχώρησε η μεταγραφή του στην Ένωση. Ο 25χρονος Καμερουνέζος στόπερ στάθηκε στη μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να τον εντάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, με τον ίδιο να πείθεται αμέσως με την προοπτική της ΑΕΚ.

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν. Πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις. Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν. Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση», ανέφερε αρχικά ο Μουκουντί.

Στη συνέχεια, όπως και στις δηλώσεις του στο ΑΕΚ TV κατά την παρουσίασή του μέσα στην OPAP Arena, ο Μουκουντί τόνισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο με την Ένωση και να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι θέλει να βρίσκεται με την Εθνική Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο», σχολίασε ο Καμερουνέζος στόπερ της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα