Μουκουντί: «Έπρεπε να αποχωρήσω από τη Σεντ Ετιέν, έχω μεγάλη διάθεση να αποδώσω καλά»

Μουκουντί: «Έπρεπε να αποχωρήσω από τη Σεντ Ετιέν, έχω μεγάλη διάθεση να αποδώσω καλά»

Newsroom
Μουκουντί: «Έπρεπε να αποχωρήσω από τη Σεντ Ετιέν, έχω μεγάλη διάθεση να αποδώσω καλά»

bet365

Ο Αρόλντ Μουκουντί μίλησε στη Γαλλία για την αποχώρησή του από τη Σεντ Ετιέν και για τη μεγάλη διάθεση που έχει να αποδώσει καλά στην ΑΕΚ.

Ο Μουκουντί έδωσε συνέντευξη στο 90Football όπου τόνισε ότι ήταν επιβεβλημένο για τον ίδιο να αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν μετά τον περσινό υποβιβασμό.

«Την περασμένη σεζόν δεν βρέθηκα στο καλύτερο μου επίπεδο απόδοσης. Ξέρω πολύ καλά τι είμαι ικανός να κάνω. Υπήρχε επίσης αυτός ο περίγυρος, αυτή η αίσθηση γύρω από το κλαμπ που ήταν άσχημη. Εξάλλου, αυτή συνεχίζεται και φέτος. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Το είχα πει -εξάλλου- και σε αρκετούς από τους συμπαίκτες μου που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα, ότι για το καλό του καθενός έπρεπε κάποια να ψάξουν να βρουν κάτι άλλο, να αλλάξουν αέρα», σχολίασε αρχικά ο Καμερουνέζος στόπερ της ΑΕΚ και συμπλήρωσε:

«Τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε σχεδόν το ίδιο έμψυχο δυναμικό. Φυσιολογικά, το γκρουπ είχε αρχίσει να έχει τριβές και έπρεπε να γίνει μία ανανέωση με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και έναν νέο προπονητή. Στο κάτω - κάτω έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα. Σε προσωπικό επίπεδο ήξερα ότι ήταν υποχρεωτικό να αποχωρήσω. Έχω μεγάλη διάθεση να αποδώσω καλά. Ήταν υποχρεωτικό για μένα να αλλάξω ομάδα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι υποστηρικτής της Σεντ Ετιέν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι περίπλοκη και τώρα το μόνο που χρειάζεται, είναι υπομονή. Είναι ένας ολόκληρος σύλλογος που πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Θέλει υπομονή για να επιστρέψεις σε μία καλή βάση και να πας για την άνοδο. Η εικόνα της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι η συνέχεια της περασμένης σεζόν και θέλω να πω ακόμη και των δύο-τριών προηγούμενων. Αναπόφευκτα όταν έχεις την ίδια ομάδα και παίζεις πολλές σεζόν για την παραμονή, κάποια στιγμή αν δεν υπάρχει φρέσκο ​​αίμα, νέοι παίκτες, οι παίκτες σκάνε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα