Γιάννης Μιχαηλίδης: Ο δρόμος της επιστροφής… (vid)

Γιάννης Μιχαηλίδης: Ο δρόμος της επιστροφής… (vid)

Γιάννης Μιχαηλίδης: Ο δρόμος της επιστροφής… (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τον περασμένο Απρίλιο μπήκε στο χειρουργείο και τέσσερις μήνες μετά, ο 22χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ πατάει στο γήπεδο και ετοιμάζεται να μπει στο τελευταίο δίμηνο της αποθεραπείας του.

O Γιάννης Μιχαηλίδης δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και τα παιγνίδια του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ήταν Μάρτιος και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννιτσιώτης κεντρικός αμυντικός υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Σήμερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε ένα βίντεο με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που ακολουθεί ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπό την επίβλεψη των γυμναστών της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα