Ζοβάνε Καμπράλ: Επέκτεινε τη συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως το 2025

Ζοβάνε Καμπράλ: Επέκτεινε τη συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως το 2025

bet365

Ο Ζοβάβε Καμπράλ,που απασχόλησε έντονα τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ, επέκτεινε τη συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως το 2025.

Παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως το 2025 θα είναι ο Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος απασχόλησε έντονα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο του παίκτη με τα λιοντάρια έληγε το 2023, αλλά οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε επέκταση συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια. Την είδηση ωστόσο είχε προαναγγείλει ο τεχνικός της ομάδας Ρούμπεν Αμορίμ με την ομάδα τελικά να τα βρίσκει μαζί του.

Στην απόφασή του, να παραμείνει κάτοικος Λισαβόνας, έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποχώρηση των Μπρούνο Ταμπάτα και Ματέους Νούνες. Ετσι, ο 24χρονος με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, βρίσκει χώρο στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα