Αλεξανδρόπουλος: Τι γράφουν τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

Αλεξανδρόπουλος: Τι γράφουν τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

Σωτήρης Μυκονίου
Αλεξανδρόπουλος: Τι γράφουν τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας μετά τη νέα πρόταση που έκαναν οι Πορτογάλοι.

Η επιμονή της πορτογαλικής ομάδας για την απόκτηση του Έλληνα μέσου με τις αλλεπάλληλες προτάσεις φαίνεται πως θα έχει αποτέλεσμα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει ανάψει ακόμα το... πράσινο φως, όμως ομολογουμένως η Σπόρτινγκ βρίσκεται πολύ κοντά στο να καλύψει πλήρως της απαιτήσεις του για τον παίκτη.

Πώς αντιμετώπισε όμως ο πορτογαλικός Τύπος την προσπάθεια αυτή της Σπόρτινγκ να κάνει δικό της τον Αλεξανδρόπουλο;

H Record αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως «Ο Αλεξανδρόπουλος είναι σχεδόν ''λιοντάρι''» και ότι πάει στην Σπόρτινγκ ως αντικαταστάτης του Ματέους Νούνιες. Στην συνέχεια λέει πως η πορτογαλική ομάδα προσφέρει 4 εκατ. ευρώ συν ένα ακόμη με την μορφή μπόνους ενώ προς συζήτηση είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσουν οι «πράσινοι».

Record

Η «A Bola» κάτω και αριστερά στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει πως τα «λιοντάρια» έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο η οποία φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ.

abola

Η «Ojogo» τονίζει πως τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο

Ojogo

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα