Εφημερίδες σήμερα (24/08): Όλα τα πρωτοσέλιδα

Newsroom
Εφημερίδες σήμερα (24/08): Όλα τα πρωτοσέλιδα

bet365

Η έλευση του Χουάνγκ Νο.2 στον Ολυμπιακό, η πράσινη τρέλα που επικράτησε στην έλευση του Μπερνάρντ και ο Φρέιζερ που έρχεται στην ΑΕΚ.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ έκλεισε στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Μπεράρντ ήρθε και τρελάθηκε από την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο. Η ανακοίνωση του Εν' Κουλού από τον Άρη και η απόφαση του Μπρούνο Κόστα που αναμένεται. Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Μπερνάρ είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα - Δυναμίτης Χουάνγκ

Η SportDay κυκλοφόρησε και αναφέρεται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και τους Χουάνγκ, Τάβσαν, Ουνάς, Καναγκό, αλλά και την επιστροφή του Ρέτσου.

Η Live Sport μιλάει για το ντελίριο που επικράτησε στην έλευση του Μπερνάρντ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής αναφέρεται στα σούρτα-φέρτα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Το «Φως τω σπορ» μιλάει για το κλείσιμο της μεταγραφής του έτερου Χουάνγκ στον Ολυμπιακό και την έλευση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ελίνας Τζένγκο.

Αθλητικές εφημερίδες: Ο «βασιλιάς» Φρέιζερ και η απόφαση του Μπρούνο Κόστα

Η Αθλητική Ώρα της Παρασκευής αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στον NBAer Φρέιζερ που φέρνει η ΑΕΚ στο μπάσκετ, αλλά στον εξτρέμ επιπέδου Τσούμπερ που ψάχνει η ποδοσφαιρική ομάδα.

Η Metrosport αναφέρεται στην αναμονή του Άρη για την απόφαση του Μπρούνο Κόστα, αλλά και στην προσπάθεια του Λουτσέσκου και του επιτελείου του να αλλάξει το αρνητικό κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα