ΑΕΚ: Σενάριο για Τράουκο

ΑΕΚ: Σενάριο για Τράουκο

Newsroom
ΑΕΚ: Σενάριο για Τράουκο

bet365

Στο Περού γράφουν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 29χρονο αριστερό μπακ Μιγκέλ Τράουκο. Η περίπτωσή του θα μπορούσε να παίξει μόνο αν έφευγε ο Μιλάντ Μοχαμαντί, αν και δεν φαίνεται να απασχολεί.

Συγκεκριμένα ο Περουβιανός ρεπόρτερ Φρανς Ταμάγιο έγραψε στο twitter ότι ο Μιγκέλ Τράουκο που αποχώρησε από τη Σεντ Ετιέν και έμεινε ελεύθερος ακούγεται για τη Ράγιο Βαγεκάνο και την ΑΕΚ.

Από το ρεπορτάζ πάντως δεν προκύπτει ότι απασχολεί η συγκεκριμένη περίπτωση την ΑΕΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση δεν βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ αυτή τη στιγμή. Μόνο αν αποχωρούσε για παράδειγμα ο Μιλάντ Μοχαμαντί, καθώς ο 29χρονος Περουβιανός μπακ συν τοις άλλοις πιάνει και θέση ξένου.

Ο Τράουκο, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό, είναι 68 φορές διεθνής με την Εθνική του Περού, ενώ πριν τη Σεντ Ετιέν είχε παίξει στη Φλαμένγκο και σε ομάδες της πατρίδας του, όπως την Ουνιβερσιτάριο και την Ουνιόν Κομέρσιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα