Ιτάνζ στο Gazzetta για τον Ν' Κουλού: «Αφού... επιβίωσε στην Εθνική Καμερούν θα τα καταφέρει και στην Ελλάδα με τον Άρη» (vid)

Νότης Χάλαρης
Ιτάνζ στο Gazzetta για τον Ν' Κουλού: «Αφού... επιβίωσε στην Εθνική Καμερούν θα τα καταφέρει και στην Ελλάδα με τον Άρη» (vid)

bet365

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της ιστορίας του Άρη, θεωρείται ο Νικολά Ν' Κουλού και ο Τσαρλς Ιτάνζ σκιαγραφεί στο Gazzetta για τον έμπειρο αμυντικό, από την κοινή τους πορεία στην Εθνική Καμερούν.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Άρη. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει τη νέα σεζόν. Έχω εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η νίκη». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Νικολά Ν' Κουλού μόλις φόρεσε τη φανέλα του Άρη και έγινε από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 32χρονος στόπερ, μετά από την παρουσία του σε Μονακό, Μαρσέιγ, Λιόν, Τορίνο και Γουότφορντ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ώστε να συνεχίσει την καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεμίζοντας με ποιότητα και εμπειρία τα γήπεδα της χώρας μας.

Παράλληλα, ο αμυντικός από το Καμερούν είναι 72 φορές διεθνής με την χώρα του και τις 12 από αυτές τις συμμετοχές, τις είχε κάνει με τον Τσαρλς Ιτάνζ στο τέρμα. Ο παλαίμαχος πορτιέρο σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ σκιαγράφησε στο Gazzetta το νέο απόκτημα των «κιτρίνων».

Πώς είναι σαν χαρακτήρας μέσα στα αποδυτήρια;

«Είναι ένας πολύ διακριτικός και χαρούμενος άνθρωπος μπορώ να πω. Δίνει θετική ενέργεια στα αποδυτήρια και δείχνει τον σεβασμό του σε όλους»

Ποιο είναι το δυνατό και ποιο το αδύναμο στοιχείο του;

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει να διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι από πίσω. Έχει την εμπειρία πλέον να το κάνει και μιλάει αρκετά στους συμπαίκτες του. Επίσης έχει μεγάλη τεχνική ικανότητα για στόπερ και ξέρει πώς να «κουβαλήσει» τη μπάλα»

Τι θυμάσαι πιο έντονα από εκείνον όταν παίζατε μαζί;

«Μου έχει μείνει αξέχαστη η εικόνα των ματιών του όταν παίζαμε. Αυτή η συγκέντρωση για το παιχνίδι δεν μπορώ να την περιγράψω. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος»

Μπορεί να βοηθήσει τον Άρη;

«Εννοείται πως μπορεί να βοηθήσει τον Άρη εφόσον είναι κατάλληλες οι συνθήκες και υπάρχει εμπιστοσύνη»

Πως θα το κάνει;

«Όπως είπα, ξέρει να διαβάζει το ματς και είναι ένας άνθρωπος ηγετικός που μιλάει στο γήπεδο και τα αποδυτήρια. Το καλό, όμως, είναι ότι ξέρει πότε να... μιλήσει»

Πιστεύεις ότι μπορεί να προσαρμοστεί στην Ελλάδα;

«Να σου πω την αλήθεια, αφού επιβίωσε στην Εθνική Καμερούν, τότε άνετα μπορεί και στην Ελλάδα (γέλια)»

Τι θα του αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα;

«Σίγουρα ο τρόπος ζωής της Ελλάδας ή το φαγητό αλλά και το πάθος των οπαδών. Του αρέσουν πολύ όλα αυτά και θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί και γρήγορα»

Θεωρείς πως θα έχει καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη;

«Εννοείται πως θα έχει, γιατί όπως είπα του αρέσει το πάθος. Απλά θα πρέπει να παίζει καλά (γέλια)»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα