Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει να κρατήσει τον Μπρούνο Κόστα στην Πόρτο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει να κρατήσει τον Μπρούνο Κόστα στην Πόρτο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει να κρατήσει τον Μπρούνο Κόστα στην Πόρτο

bet365

Σύμφωνα με την πορτογαλική O’ Jogo ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν είναι θετικός στο σενάριο αποχώρησης του Μπρούνο Κόστα στον Άρη αλλά οι «κίτρινοι» επενδύουν στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος Πορτογάλος είναι η επιλογή του Άρη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι είναι απαραίτητη η προσθήκη ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προσφέρει τα στοιχεία που έχασε η ομάδα από την αποχώρηση του Λούκας Σάσα. Με εξίσου κοινό χαρακτηριστικό ότι ο Μπρούνο Κόστα έχει χρησιμοποιηθεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση την οποία είχε καλύψει ο Βραζιλιάνος μέσος κατά την τριετή θητεία του Άρη.

Κατά την O’ Jogo δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετακόμιση του Πορτογάλου στη Θεσσαλονίκη καθώς ο προπονητής της Πόρτο, Σερτζιο Κονσεϊσάο, είναι αρνητικός σ’ αυτό το σενάριο καθώς σκοπεύει να του δώσει ευκαιρίες κυρίως όμως έχει να διαχειριστεί την λειψανδρία στον άξονα της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα ο Κόστα να θεωρείται απαραίτητος. «Το πλάνο του Κονσεϊσάο περιλαμβάνει περισσότερες ευκαιρίες και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον 25χρονο αθλητή, αυτό φάνηκε το Σαββατοκύριακο αλλά και στον αγώνα με τη Σπορτιγκ», αναφέρει μεταξύ άλλων αιτιολογώντας την άρνηση που φέρεται να εξέφρασε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας. Στην πραγματικότητα, ο βασικός λόγος χρησιμοποίησης του Μπρούνο Κόστα ήταν η απουσία του Γκρούγιτς.

Ο βραχύσωμος μέσος βρέθηκε σε ανάλογη θέση και την περασμένη αγωνιστική περίοδο όταν η Πόρτο ανέκτησε τα δικαιώματά του με την καταβολή ποσού 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στην Πορτιμονένσε όπου απέκτησε και το υπόλοιπο 50% αυτών. Ο Κόστα επέστρεψε στην Πόρτο με τη δέσμευση ότι θα πάρει ευκαιρίες, αυτό δεν συνέβη κι έτσι έχασε μια ολόκληρη σεζόν. Ενδεχομένως αυτή η κατάσταση να καλλιέργησε δυσπιστία και αυτός να είναι ο λόγος που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην κατεύθυνση μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη. Αντιλαμβάνεται ότι στον Άρη θα γράψει πολλές συμμετοχές και γενικώς ότι η παρουσία του στην ελληνική ομάδα θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη θέση που είχε στην ποδοσφαιρική αγορά.

Γι’ αυτούς τους λόγους, ο Άρης έχει ως όπλο τον θετικό τρόπο σκέψης του ίδιου του ποδοσφαιριστή και ουσιαστικά περιμένει να ξεκαθαρίζει το ζήτημα μεταξύ Πόρτο και Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα