Ο Άρης, ο Φαν Βέερτ και τα δεδομένα της υπόθεσης του Ολλανδού

Ο Άρης, ο Φαν Βέερτ και τα δεδομένα της υπόθεσης του Ολλανδού

bet365

Ο Τόμας Φαν Βέερτ είναι από τους επιθετικούς που σκέφτονται στον Άρη και το Gazzetta παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου περί μη παραχώρησης παίκτη στην παρούσα φάση.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού μπήκε στο μάτι των ανθρώπων του Άρη από τις πρώτες αγωνιστικές του περσινού Πρωταθλήματος καθώς ο 32χρονος επιθετικός επιβεβαίωσε την «ερωτική» σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Interwetten Superleague τη σεζόν 2021-22. Μάλιστα οι «κίτρινοι» αποπειράθηκαν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα καθώς κατέθεσαν επίσημη πρόταση αγοράς στον Βόλο αλλά εκεί αναδείχθηκε η οικονομική απόσταση. Αυτή ήταν τόσο μεγάλη σε σημείο που δεν χρειάστηκε να γίνει μια δεύτερη συζήτηση.

Φέτος ο Άρης δεν βρίσκεται στην ίδια (…δεινή ως ένα βαθμό) θέση, υπό την έννοια ότι οι επιθετικές αρετές της ομάδας αναδείχθηκαν στα πέντε επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει καθώς έχει σημειώσει 12 γκολ! Ωστόσο, το μεταγραφικό πλάνο των «κίτρινων» περιλαμβάνει – εκτός του μέσου Μπρούνο Κόστα με τον οποίον είναι κοντά σε συμφωνία – και την απόκτηση ενός επιθετικού. Μεταξύ αυτών που είναι υπό σκέψη βρίσκεται και η περίπτωση του Τόμας Φαν Βέερτ.

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Άρης και οι Θεσσαλοί ξαναμπήκαν σε διαδικασία επαφών. Κατά τις ίδιες πηγές η πρόταση του Αρη δεν απέχει σημαντικά από την αντίστοιχη που κατέθεσε τον περασμένο Γενάρη, εν αντιθέσει με τις απαιτήσεις του Βόλου.

Ωστόσο, οι πληροφορίες περί νέας διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά. Μάλιστα, αυτό που διευκρινίζεται από το Βόλο είναι ότι στην παρούσα στιγμή κανείς από τους παίκτες που διαθέτει δεν θα φύγει από την ομάδα. Αυτό δήλωσε εξάλλου ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης παίκτη.

Ένα επιπλέον στοιχείο στην περίπτωση του Φαν Βέερτ αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου καθώς, αν τον περασμένο Γενάρη οι Θεσσαλοί είχαν δύο μεταγραφικές περιόδους στη διάθεσή τους για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και να αντλήσουν οφέλη, πλέον αυτές μειώθηκαν σε μία. Για την ακρίβεια, το συμβόλαιό του λήγει τον Μάιο του 2023 κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο Βόλος δεν τον παραχωρήσει τώρα, δεν αποκλείεται να τον χάσει ως ελεύθερο τον Γενάρη καθώς τότε ο παίκτης θα αποκτήσει συμφωνίας με ομάδα της αρεσκείας του καθώς θα μπει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα