Λοβέρα: Στον Ιωνικό και επίσημα

Λοβέρα: Στον Ιωνικό και επίσημα

bet365

Τη φανέλα του Ιωνικού θα φοράει φέτος ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, από το Gazzetta μάθατε ότι στον Ιωνικό φουλάρουν για την απόκτηση του Λοβέρα, ενώ νωρίτερα σας ενημερώσαμε ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών οριστικοποιήθηκε και πως το μόνο που απέμενε ήταν τα τυπικά.

Τελικά, αυτό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (23/8) κι ο Σπανός προσθέτει στο ρόστερ του άλλη μια μονάδα με ποιότητα που αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το μεσοεπιθετικό κομμάτι, μετά τους Άοσμαν και Μεντόσα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τον δανεισμό του Μάξι Λοβέρα για τον επόμενο χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για ακόμη μια σπουδαία κίνηση της οικογένειας Τσιριγώτη, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα που θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ για τη φετινή σεζόν.

O Λοβέρα είναι 23 ετών, κατάγεται από την Αργεντινή και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροσάριο Σεντράλ (65 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ), με τον Ολυμπιακό να τον αγοράζει το καλοκαίρι του 2019 ξοδεύοντας 3,3 εκατ. ευρώ. Από τότε ανήκει στους ερυθρόλευκους (36 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ), ενώ έχει ενδιάμεσα από ένα δανεισμό σε Ρασίνγκ Κλουμπ (36 συμμετοχές, 6 ασίστ) και Ομόνοια (17 συμμετοχές και 4 ασίστ).

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Μάξι Λοβέρα και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα