Ιωνικός: Και τώρα... φουλάρει για νέο «μπαμ» με Λοβέρα (vid)

Ιωνικός: Και τώρα... φουλάρει για νέο «μπαμ» με Λοβέρα (vid)

bet365

Μετά τον Άοσμαν η διοίκηση Τσιριγώτη ετοιμάζει άλλη μια τεράστια μεταγραφική υπέρβαση, καθώς ο Ιωνικός κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Η μεταγραφή του Άοσμαν φαίνεται πως δεν θα είναι η τελευταία στον Ιωνικό, με τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα να αποτελεί τον νέο μεγάλο στόχο της ομάδας της Νίκαιας.

Το όνομα του Λοβέρα έχει παίξει στο ρεπορτάζ του Ιωνικού τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta μετά την μεγάλη επιστροφή του Άοσμαν, η διοίκηση Τσιριγώτη είναι αποφασισμένη για άλλη μια υπέρβαση.

Ο Λοβέρα είναι ο μεγάλος στόχος των «κυανόλευκων», οι επαφές με την πλευρά του παίκτη συνεχίζονται και μάλιστα αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες. Μετά τους Μεντόσα και Άοσμαν ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να έχει στην διάθεσή του μια ακόμα ποιοτική λύση που θα του δώσει σημαντικές βοήθειες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, καθώς ακόμα δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα από το ποσοστό του στοιχήματος. Θυμίζουμε πως για την εν λόγω κατάσταση οι Νικαιώτες είχαν βγάλει ανακοίνωση - κραυγή αγωνίας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να μεγαλώσει η αργεντίνικη παροικία στη Νίκαια, καθώς στην ομάδα ήδη υπάρχουν και Μεντόσα και Μίλο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019, δίνοντας πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ στην Ροσάριο Σέντραλ. Με τους Πειραιώτες μετράει 36 συμμετοχές με δυο γκολ και πέντε ασίστ. Το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ομόνοια, με την οποία είχε 17 συμμετοχές, τέσσερις ασίστ και πανηγύρισε το κύπελλο Κύπρου. Με τους Ερυθρόλευκους έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα