L' Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό»

L' Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό»

Νότης Χάλαρης
L' Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό»

bet365

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Χουάνγκ Ουί-Τζο όπως ανέφερε η «L' Equipe»

Αίσιο τέλος μοιάζει να έχει το θέμα της μεταγραφής του Χουάνγκ Ουί-Τζο στον Ολυμπιακό, καθώς η γαλλική «L' Equipe» αναφέρει πως ο Κορεάτης φορ πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, ο διεθνής επιθετικός είπε το «ναι» στην προοπτική να υπογράψει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και να αγωνιστεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο, με το deal να μπαίνει στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως η προσφορά του αγγλικού συλλόγου είναι ύψους τεσσάρων εκατ. ευρώ συν ένα εκατ. ευρώ ως μπόνους, με τις Ναντ και Μπρεστ να ήταν στην κούρσα για την απόκτησή του και τον διεθνή φορ να έχει μείνει εκτός αποστολής από το τελευταίο ματς της Μπορντό. Τέλος, από την πλευρά της ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Ποιος είναι ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο πανεπιστήμιο του Γιόνσεϊ στη Νότιο Κορέα, όπου τον ξεχώρισε η Σέονγκναμ και του πρόσφερε τη ευκαιρία να παίξει επαγγελματικά, με τον ίδιο να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη με συνολικά 163 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ένα κύπελλο Νοτίου Κορέας, 43 γκολ και 12 ασίστ αλλά και 1,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου μετά την μεταγραφή του στην Γκάμπα Οσάκα το καλοκαίρι του 2017.

Η συγκεκριμένη ομάδα ήταν και το τελευταίο σκαλί πριν μεταβεί στην Ευρώπη, αφού δύο καλοκαιριά μετά, η Μπορντό βγάζει από τα ταμεία της δύο εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Με τα χρώματα του κορεάτικου κλαμπ είχε απολογισμό 31 γκολ σε 71 αγώνες, την ίδια στιγμή που ήταν βασικό μέλος στην Εθνική Νοτίου Κορέας. Μάλιστα, είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες του 2019 με την Κ23 της χώρας του. Στην Γαλλία αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας στο παλμάρε του 98 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με 29 τέρματα και επτά ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα