Ολυμπιακός: Παραμένει στο... κόλπο για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ (vid)

Ολυμπιακός: Παραμένει στο... κόλπο για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παραμένει στο... κόλπο για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ (vid)

bet365

Ο Κορεάτης επιθετικός θέλει να παίξει εκτός Γαλλίας και ο Ολυμπιακός παραμένει στις ομάδες που τον διεκδικούν με πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ένα όνομα που φιγουράρει εδώ και μέρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που εδώ και μέρες είναι ψηλά στην ατζέντα των Ερυθρόλευκων.

Ο διεθνής Κορεάτης φορ σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ ετοιμάζεται για τη μεταγραφή του. Για τον λόγο αυτό επελέγη να μείνει εκτός αποστολής στη Μπορντό.

Υπάρχουν όμως και νεότερα για αυτόν. Για τον 29χρονο επιθετικό - με τα 29 γκολ σε 98 ματς με τη Μπορντό και τις 7 ασίστ - σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του εξακολουθεί να έχει πιθανότητες - και μάλιστα αρκετές - να πιάσει Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει τις προσπάθειές του για να κάνει δικό του τον Χουάνγκ.

Ο διεθνής στράικερ δεν αποτελεί τη μόνη επιλογή του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης του. Είναι όμως μία περίπτωση που φαίνεται πως στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αξίζει την αναμονή και άρα θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τελικό deal.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα