«Η Ναϊμέγκεν δεν αποδέχθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ταβσάν» (vid)

«Η Ναϊμέγκεν δεν αποδέχθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ταβσάν» (vid)

Νότης Χάλαρης
«Η Ναϊμέγκεν δεν αποδέχθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ταβσάν» (vid)

bet365

Κίνηση για την απόκτηση του Ελαγίς Ταβσάν, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την Ναϊμέγκεν, φαίνεται πως έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ολλανδούς.

Στον Ολυμπιακό, η νίκη στην πρεμιέρα της Superleague επί του ΠΑΣ Γιάννινα, του πρόσφερε την απαραίτητη ηρεμία για να κοιτάξουν στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League.

Ωστόσο, τα μεταγραφικά δεν σταματούν και σύμφωνα με το «vi.nl», οι Πειραιώτες έκαναν κίνηση για να αποκτήσουν τον Ελαγίς Ταβσάν από την Ναϊμέγκεν, την οποία ο ολλανδικός σύλλογος... απέρριψε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ολλανδοί θεώρησαν χαμηλή την πρόταση των «ερυθρολεύκων» για τον 21χρονο εξτρέμ, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Ο ίδιος, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ της Ναϊμέγκεν, καθώς μετράει 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 19 γκολ και εννιά ασίστ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αναζητεί ποδοσφαιριστές στις θέσεις του εξτρέμ, του ακραίο μπακ, του φορ και του στόπερ ενώ μένει ανοιχτό για επιτελικό χαφ. Σε αμφότερες, θέλει ποδοσφαιριστές που θα παίξουν βασικοί στα πλάνα του Κορμπεράν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα