«Μπαίνει στο κόλπο για τον Γκαναγκό ο Ολυμπιακός» (vid)

«Μπαίνει στο κόλπο για τον Γκαναγκό ο Ολυμπιακός» (vid)

Νότης Χάλαρης
«Μπαίνει στο κόλπο για τον Γκαναγκό ο Ολυμπιακός» (vid)

bet365

Ένα νέο όνομα εμφανίστηκε από το εξωτερικό, στο οποίο εμπλέκεται ο Ολυμπιακός και αυτός είναι ο Ιγκνάτιους Γκαναγκό της Λανς.

Με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει στο φινάλε της, όλο και περισσότερα ονόματα εμφανίζονται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ένα ακόμα, βγήκε αυτή την φορά από την Γαλλία.

Σύμφωνα με το «lavoixdunord», ο Ολυμπιακός μπήκε στο κόλπο της απόκτησης του Ιγκνάτιους Γκαναγκό από τη Λανς. Πρόκειται για έναν 23χρονο φορ, ο οποίος έχει ανεβάσει αρκετά την αξία μέσα από το γαλλικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες προκλήσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Καμερουνέζο επιθετικό, τον οποίο η Λανς είχε αγοράσει έναντι έξι εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020 από τη Νις.

Σε αυτή τη διετία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει μετρήσει 13 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι και 11 φορές διεθνής.

Πάντα με το γαλλικό Μέσο, οι Πειραιώτες φαίνεται πως θα ήθελαν ιδανικά να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς, ωστόσο η Σπαρτάκ Μόσχας δείχνει να είναι το φαβορί αυτή την στιγμή.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Ουί-Τζο Χουάνγκ παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση του φορ με τις πιθανότητες να πιάσει «λιμάνι» να είναι αρκετές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα