Βόλος: Προχωράει με Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία

Βόλος: Προχωράει με Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Προχωράει με Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία

bet365

Με τον Κώστα Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί ο Βόλος καθώς, όπως είχαμε σημειώσει, ήταν ο επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή.

Μετά το 3-3 της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στον Βόλο υπήρξαν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Οσβάλντ Τανσό, ο οποίος δεν είχε αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου από το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας και των φιλικών παιχνιδιών.

Όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ λίγο μετά την απομάκρυνση του Γάλλου τεχνικού, ο Κώστας Μπράτσος αποτελούσε τον βασικό υποψήφιο για να τον διαδεχθεί στον πάγκο. Στον Βόλο θα προχωρήσουν λοιπόν με τον Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία καθώς υπάρχει εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο πρόσωπο του 45χρονου Έλληνα τεχνικού από όλους μέσα στον σύλλογο.

Ο Μπράτσος είχε κληθεί να αντικαταστήσει και πέρυσι τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ στα μέσα της σεζόν και είχε καταφέρει να βάλει την ομάδα της Μαγνησίας ξανά στον σωστό δρόμο κερδίζοντας πόντους με το έργο του. Πλέον αναλαμβάνει πιο νωρίς αυτή τη φορά την ομάδα, γνωρίζοντας άλλωστε άριστα το υλικό της από τη στιγμή που είχε παραμείνει ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Ο 45χρονος τεχνικός θα καθίσει για δεύτερη φορά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Βόλου, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (27/8) στη Ριζούπολη. Στο πρόσφατο πέρασμά του από την ίδια θέση, ο Μπράτσος σε 22 παιχνίδια είχε απολογισμό έξι νίκες, εννιά ισοπαλίες και επτά ήττες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα