Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Χουάν Ντομίνγκεθ

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Χουάν Ντομίνγκεθ

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος αποτελεί τον τρίτο παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, που φέρνει στην ομάδα ο Ηρακλής Μεταξάς.

Οι Αρκάδες προχώρησαν σε ακόμη μία μεταγραφή, μετά την χθεσινή του Ινδονήσιου Καφί, κάνοντας δικός τους τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο. Ο Χουάν Ντομίνγκεθ αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε συνυπάρξει πέρυσι και με τον νυν προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλή Μεταξά. Ο Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι από τους Ηπειρώτες κι έτσι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Juan Domínguez Lamas. Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Pontedeume της Ισπανίας, ο Juan Domínguez αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 28 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Deportivo B 35 (1)

Deportivo La Coruña 158 (10)

Mallorca 30 (1)

Reus 50 (3)

Sturm Graz 38 (4)

ΠΑΣ Γιάννινα 55 (1)

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα με ιστορία στην Super League. Έρχομαι στον σύλλογο με μεγάλο κίνητρο. Πραγματικά μου αρέσει ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΣΤΕΡΑ και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα έχουμε ια καλή σεζόν"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα