ΠΑΟΚ: Μπήκε ξανά στις προπονήσεις ο Τσιγγάρας

ΠΑΟΚ: Μπήκε ξανά στις προπονήσεις ο Τσιγγάρας

ΠΑΟΚ: Μπήκε ξανά στις προπονήσεις ο Τσιγγάρας

bet365

Η επιστροφή του Χάρη Τσιγγάρα σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν το ευχάριστο νέο από την σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Χάρης Τσιγγάρας ταλαιπωρήθηκε από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ακολούθησε μια συντηρητική αγωγή, που τον κράτησε αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά πλέον ο Έλληνας αμυντικός μέσος είναι και πάλι «παρών» στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής (21.08) το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Η δουλειά έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι μαζί με τους προπονητές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι στο φινάλε. Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ιβάν Νέσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα