Αλεξανδρόπουλος: «Νέα πρόταση της Βερόνα ύψους 3,7 εκατ. ευρώ», γράφει η «Gazzetta Dello Sport»

Newsroom
Αλεξανδρόπουλος: «Νέα πρόταση της Βερόνα ύψους 3,7 εκατ. ευρώ», γράφει η «Gazzetta Dello Sport»

bet365

Η Ελλάς Βερόνα σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport» επέστρεψε με βελτιωμένη πρόταση για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο ύψους 3,7 εκατ. ευρώ συν μπόνους και περιμένει απάντηση από τον Παναθηναϊκό.

Συνεχίζει το «πρέσινγκ» για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο η Ελλάς Βερόνα, τουλάχιστον με βάση όσα αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport».

Το ιταλικό Μέσο, το οποίο είχε αναφέρει πρώτο ότι ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον νεαρό Έλληνα μέσο, υποστηρίζει πως οι «Έλληνες» ανέβασαν την προσφορά τους στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους και όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά, περιμένουν την απάντηση του Τριφυλλιού. Από την πλευρά του Τριφυλλιού δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό με το θέμα, αλλά οι Πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον 21χρονο διεθνή μέσο με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport» στην ενότητα με τις μεταγραφικές εξελίξεις της ημέρας:

«Ο Χιέν είναι πιο κοντά: 4 εκατομμύρια η προσφορά στην Τζούργκαντεν και πέντε χρόνια συμβόλαιο για τον αμυντικό. Η Βερόνα περιμένει επίσης απάντηση από τον Παναθηναϊκό για τον Αλεξανδρόπουλο (3,7 εκατ. συν μπόνους η πρόταση)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα