Wyscout Analysis: Ο Βαλμπουενά... άγγιξε το τέλειο στην πρεμιέρα

Wyscout Analysis: Ο Βαλμπουενά... άγγιξε το τέλειο στην πρεμιέρα

Γιώργος Ντυμένος
Wyscout Analysis: Ο Βαλμπουενά... άγγιξε το τέλειο στην πρεμιέρα

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο 2-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και δεν... θύμισε παίκτη που σε ένα μήνα θα κλείσει τα 38 του χρόνια.

Σε one man show μετέτρεψε ο Ματιέ Βαλμπουενά τη φετινή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, καθώς οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν ο «μαέστρος» του club και έδειξε, για ακόμη μία φορά, πως ξέρει μπάλα όσο λίγοι, ενώ παρότι σε λίγο θα «κλείσει» τα 38 του χρόνια (γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1984) υπάρχουν στιγμές που μέσα στο γήπεδο κινείται σαν έφηβος. Μέσω του Wyscout θα πάμε ένα «κλικ» παραπέρα την εικόνα του στον αγώνα της Κυριακής, όπου και άγγιξε το τέλειο.


*Από το γράφημα με τα «πατήματά» του μέσα στο γήπεδο αποτυπώνεται ανάγλυφα πως είχε ελεύθερο ρόλο, τόσο στον άξονα όσα και στα δύο «φτερά».
...

*Εκανε δύο τελικές, η πρώτη στο 40' όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του κόντραρε στο «τείχος» και η πέρασε κόρνερ και η δεύτερη στο 57' όταν μετά τη σέντρα του Αβιλα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

*Aπό τις 65 πάσες που «έψαξε» στις 56 βρήκε συμπαίκτη του (86%).
...

*Μετέφερε σωστά το παιχνίδι του Ολυμπιακού μπροστά καθώς «έγραψε» 12/13 στο επιθετικό τρίτο των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν «πούλησε» ούτε μία μπάλα καθώς η σχετική του επίδοση στις πίσω πάσες ήταν 14/14. Ετσι δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να βρει προϋποθέσεις τρανζίσιον.
...

*Eκ των 65 που επιχείρησε οι 10 ήταν μακρινές (αλλαγή παιχνιδιού αλλά και προωθητικές) και οι εννέα αποδείχθηκαν εύστοχες. Το σχετικό 9/10 αποτελεί ακόμη μία απόδειξη πόσο «γλυκό» πόδι έχει.
..

*Εφτιαξε τέσσερις ευκαιρίες των «ερυθρολεύκων» εκ των οποίων οι δύο ήταν «καθαρές» φάσεις. Πιο συγκεκριμένα την κεφαλιά-δοκάρι του Χασάν (5') και εκείνη του Σισέ που έβγαλε δύσκολα ο Πριόρ (7').

*Συνολικά πήγε σε ντρίμπλα οκτώ φορές και στις επτά το πέτυχε, κάτι που έφερε υπεραρυθμία στην επίθεση των «ερυθρολεύκων». Οπως και στο γράφημα με το που κινήθηκε μέσα στο γήπεδο, έτσι και εδώ αποτυπώνεται ότι πήγε στο 1vs1 σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου.
..


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα