Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει» Ντομίνγκεθ, ήρθε ο Κάφι

Αστέρας Τρίπολης: «Κλείνει» Ντομίνγκεθ, ήρθε ο Κάφι

bet365

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ που ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται στην Τρίπολη για λογαριασμό των Αρκάδων που έφεραν τον 20χρονο επιθετικό από την Ινδονησία.

Σε μία έξτρα κίνηση που προβάλει «δυνατή» και δοκιμασμένη θα προχωρήσει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ο Χουάν Ντομίνγκεθ προβάρει τη φανέλα του club. Γνώριμός μας από τη διετή παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ισπανός χαφ δεν συνέχισε το καλοκαίρι στον «Αγιαξ της Ηπείρου» όπου συνολικά στην εν Ελλάδι καριέρα του μετρά 59 εμφανίσεις, ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο 32χρονος ξέρει πολύ καλά τον Ηρακλή Μεταξά από την περσινή κοινή τους παρουσία στους «Ζωσιμάδες» και πλέον όλα δείχνουν πως θα συνεργαστούν ξανά, αφού ο παίκτης αναμένεται άμεσα (ίσως και αύριο) στην Τρίπολη για λογαριασμό των Αρκάδων, με σκοπό να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Εκεί δηλαδή όπου ήδη βρίσκεται ο Μπάγκους Κάφι, ο Ινδονήσιος φορ που θα αποκτηθεί από το σύλλογο με γνώμονα το μέλλον.

Ο νεαρός στράικερ, μόλις 20 ετών, που έχει θητεύσει στην Ουτρέχτη είναι μία επένδυση για την επόμενη ημέρα και παράλληλα ο Αστέρας ανοίγει έτσι και καινούργιες αγορές, όπου είναι πιθανό να βρει «λαβράκια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα