Ολυμπιακός: Τα κυπριακά σενάρια για τον Φορτούνη και τι βάση έχουν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα κυπριακά σενάρια για τον Φορτούνη και τι βάση έχουν

bet365

Στην Κύπρο υπάρχουν σενάρια και πληροφορίες για τον Φορτούνη και τον ΑΠΟΕΛ αλλά και την ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει επιβεβαίωση πως θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Κώστας Φορτούνης. Ένα θέμα που εξακολουθεί να απασχολεί αρκετό φίλαθλο κόσμο, παρότι ο έμπειρος παίκτης είναι από τον Ιούνιο εκτός των πλάνων του συλλόγου του Ολυμπιακού. Ένα ανοιχτό μέτωπο και για τον Ολυμπιακό υπό την έννοια πως πρέπει να αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ο 29χρονος διεθνής που έχει καταγράψει στον Ολυμπιακό 266 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ εδώ και μέρες έχει συνδεθεί με κυπριακές ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ Λάρνακας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός πως εδώ και χρόνια είχε στο μεταγραφικό του... κάδρο τον Φορτούνη. Ωστόσο θα μπορούσε να κάνει κίνηση για αυτόν μόνο εάν θα περνούσε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ένας ΑΠΟΕΛ που ως γνωστόν γνώρισε συντριβή στη Σουηδία από τη Τζουγκάρντεν.

Σε αυτή τη φάση δεν προκύπτει λοιπόν επιβεβαίωση πως ο Φορτούνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Εάν θέλουμε να είμαστε πιο σαφείς οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι τόσες πολλές οι πιθανότητες να βρεθεί εκεί. Υπάρχει όμως ένα... παραθυράκι, κυρίως για τον ΑΠΟΕΛ εάν βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Και εδώ να θυμίσουμε υπάρχουν και δύο ζητήματα. Το πρώτο το ύψος του συμβολαίου του Φορτούνη που δεν βρίσκεται εύκολα ομάδα να το καλύψει και φυσικά να ικανοποιηθεί και ο Ολυμπιακός με τον οποίο έχει συμβόλαιο ο παίκτης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα