Ολυμπιακός: Οι ανοιχτές υποθέσεις του ρόστερ

Ολυμπιακός: Οι ανοιχτές υποθέσεις του ρόστερ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι ανοιχτές υποθέσεις του ρόστερ

bet365

Ο Ολυμπιακός εν μέσω των αγώνων του στην Ευρώπη έχει να προχωρήσει και στην επίλυση (και) των ανοιχτών θεμάτων του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση έχει - εκτός από το ματς με τη Σλόβαν βέβαια αλλά και τις μεταγραφικές του διεργασίες - τουλάχιστον έντεκα περιπτώσεις παικτών που καλείται να δώσει λύσεις. Οι υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές έχουν διαφοροποιήσεις η μία με την άλλη, ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει. Θα πρέπει να βρεθούν ομάδες για εκείνους.

Εάν θα μπορούσαμε να βάλουμε τους παίκτες αυτούς σε δύο κατηγορίες θα τους χωρίζαμε σε εκείνους προς αποχώρηση / παραχώρηση και σε αυτούς που έχουν τεθεί εκτός πλάνων καιρό τώρα. Ερωτηματικό υπάρχει σε σχέση με τον Κρίστινσον και εάν τελικώς μείνει ή αποκτηθεί άλλος γκολκίπερ.

Οι παίκτες υπό παραχώρηση

Θανάσης Ανδρούτσος: Ο διεθνής δεξιός μπακ είχε και θέμα τραυματισμού αλλά γενικότερα υπάρχει μία αίσθηση (και ένα κλίμα) πως με Άβιλα και Βρσάλικο δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ. Ο Ανδρούτσος γενικά έχει ομάδες από το εξωτερικό που να τον θέλουν.

Λεονάρντο Κούτρης: Ακόμα και ο Ρέαμπτσιουκ να πουληθεί θα αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ (υπάρχουν στο ρόστερ και οι Λάιντνερ και Κίτσος). Άρα παραμένει ανοιχτό ο Κούτρης, που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου σε επίσημους αγώνες, να αποχωρήσει.

Μπαντιουγκού Φαντινγκά: Υπάρχει για αυτόν - μεταξύ άλλων - και ένα φερόμενο ενδιαφέρον του Ιωνικού. Ο Φαντινγκά αποκτήθηκε ως ένα project για τον άξονα και τα... φτερά. Τελικώς φαίνεται πως δεν έχει ελπίδες παραμονής για φέτος στον Ολυμπιακό.

Ζοάο Καρβάλιο: Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μόνο με τη Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο ως αλλαγή. Δεν δείχνει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα και θα αποχωρήσει για άλλον σύλλογο.

Αχμέντ Χασάν: Ο Αιγύπτιος διεθνής φορ δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία σε επίσημα ματς. Είχε και αυτός ένα θέμα ετοιμότητας αλλά το ξεπέρασε. Ακόμα και να πουληθεί ο Τικίνιο υπάρχουν για την επίθεση οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για άλλον φορ (σε μία τέτοια περίσταση).

ΦΟΡΤΟΥ

Οι εκτός πλάνων

Κώστας Φορτούνης: Εδώ και καιρό και μετά το... κόψιμό του από τον Πέδρο Μαρτίνς (πρώην πλέον τεχνικός του Ολυμπιακού) τα πάντα συνηγορούσαν στο ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό κλείνει ή ότι πάει προς τα εκεί τελοσπάντων. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει βέβαια συμβόλαιο σε ισχύ οπότε θα πρέπει να βρεθεί η ιδανική φόρμουλα.

Κένι Λαλά: Ο Γάλλος δεξιός μπακ έχει ζήτηση κυρίως στη χώρα του. Πρέπει ωστόσο να βρεθεί λύση και για εκείνον.

Γιάννης Μασούρας: Ο 25χρονος δεξιός μπακ ήταν και αυτός ένας εκ των... κομμένων στον Ρέντη. Μένει να φανεί το που θα καταλήξει.

Μάριος Βρουσάι: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τέθηκε off στην ίδια χρονική περίοδο με τον Φορτούνη. Είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή ο Μάριος Βρουσάι θα αποχωρήσει (έχει συνδεθεί το όνομά του και με ομάδες της Super League).

Μάξι Λοβέρα: Τελείως εκτός πλάνων καιρό τώρα. Υπήρχε μία περίπτωση να πήγαινε στον Άρη αλλά... τσάκισε. Φέρεται να τον θέλει και αυτόν ο Ιωνικός και θα κριθεί το τι θα συμβεί.

Νίκολα Τσούμιτς: Σε αντίθεση με τον Ραντζέλοβιτς ο Σέρβος winger δεν πήρε καν ευκαιρία για την προετοιμασία ή έστω κάποια λεπτά σε επίσημο αγώνα. Άρα είτε θα πρέπει να δοθεί ξανά δανεικός είτε να πουληθεί.

* Ο Πέπε Ροντρίγκες εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Εκεί που πήγε ο Ονιεκούρου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα