Κόλμαν: «Μετά το 0-1, είδαμε τον πραγματικό Ατρόμητο»

Κόλμαν: «Μετά το 0-1, είδαμε τον πραγματικό Ατρόμητο»

Newsroom
Κόλμαν: «Μετά το 0-1, είδαμε τον πραγματικό Ατρόμητο»

bet365

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, φάνηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Με μία πολύ ωραία εμφάνιση, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τρίποντο τη φετινή σεζόν στη Superleague και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 3-1 και ο προπονητής της ομάδας, Κρις Κόλμαν έδειξε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την ενέργεια των παικτών του.

Αναλυτικά είπε: «Είδα πολύ καλά πράγματα. Ο ΟΦΗ είναι δύσκολος αντίπαλος και το ξέραμε, έχει καλή δομή, του αρέσει να έχει κατοχή και να κάνει ευκαιρίες. Το ξέραμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, μετά το 0-1 είδαμε τον αληθινό Ατρόμητο, είχαμε πάθος και μαχητικότητα, αξίζαμε τη νίκη.

Δεν μου άρεσε το ότι χάσαμε την μπάλα σε επικίνδυνα σημεία του γηπέδου σε 3-4 περιπτώσεις, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε σε σχέση με πέρσι, να έχουμε μεγαλύτερη δημιουργικότητα. Αυτό έχει ρίσκο, αλλά πρέπει να πάρουμε περισσότερες ευθύνες, σήμερα κάναμε κάποιες κακές επιλογές αλλά θα βελτιωθούμε.

Μου άρεσε το γεγονός ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, χάσαμε και πέναλτι. Δεν είχε σημασία αν κερδίζαμε ή αν χάναμε σήμερα, ήθελα να δω ενέργεια και διάθεση και την είδα»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα