Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς η αποστολή για την πρεμιέρα με Ιωνικό

Newsroom
Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς η αποστολή για την πρεμιέρα με Ιωνικό

bet365

Με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στην αποστολή ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ιωνικό για την 1η αγωνιστική της Super League. Στους εκλεκτούς του Γιοβάνοβιτς και οι Καμπετσής, Φρόκου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα, με τους «πράσινους» να υποδέχονται την Κυριακή τον Ιωνικό στην Λεωφόρο. Για το παιχνίδι αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ενώ η μοναδική απουσία θα είναι ο τραυματίας, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τα εξής: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21/8, 20:00).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Απουσίασε ο τραυματίας Σένκεφελντ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα