Τανσό: «Από δικά μας λάθη ήρθε η ισοφάριση» (vid)

Τανσό: «Από δικά μας λάθη ήρθε η ισοφάριση» (vid)

Newsroom
Τανσό: «Από δικά μας λάθη ήρθε η ισοφάριση» (vid)

bet365

Στην κούραση και στα λάθη της ομάδας του αναφέρθηκε ο Οσβάλντ Τανσό μετά την ισοπαλία του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3).

Όπως ο Ηρακλής Μεταξάς, έτσι και ο Οσβάλντ Τανσό, έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Βόλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (3-3).

Ο Γάλλος τεχνικός είδε τους παίκτες του να επιστρέφουν από το 1-0, να το κάνουν 3-1 αλλά στο τέλος «άφησαν» δύο βαθμούς με το γκολ του Μπαράλες στο 98'. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο «Cosmote TV», τόνισε πως τα λάθη της ομάδας του έφεραν την ισοφάριση.

Αναλυτικά είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με το 3-3 αφού κερδίζαμε με 3-1 και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, αλλά από δικά μας λάθη ήρθε η ισοφάριση και βγήκε η κούραση»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα