ΠΑΟΚ: Χωρίς έξι στην πρεμιέρα κόντρα σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Χωρίς έξι στην πρεμιέρα κόντρα σε Παναιτωλικό

bet365

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη και Νέσμπεργκ, τον ανέτοιμο Ρ. Σοάρες, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α. Ζίβκοβιτς για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό το βράδυ του Σαββάτου (20/8 – 21:45) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή της νέας σεζόν από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Τσιγγάρας, Μιχαηλίδη, Νέσμπεργκ, οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Ράφα Σοάρες και οι Ρικάρντο, Κούτσιας (είναι τραυματίας).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Ο Δικέφαλος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα της Super League 2022-23 και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, δίτερμα και έξτρα πρόγραμμα με στατικές φάσεις

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη και Νέσμπεργκ, που έκαναν ατομικό, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α.Ζίβκοβιτς.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα