Ατρόμητος: Πάνοπλος για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

Ατρόμητος: Πάνοπλος για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

Newsroom
Ατρόμητος: Πάνοπλος για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

bet365

Τους εκλεκτούς που θα έχει μαζί του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έδειξε ο Κρις Κόλμαν ανακοινώνοντας την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Αντίστροφα μετρούν στον Ατρόμητο για την έναρξη της νέας σεζόν στη Superleague, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει ως στόχο μην επαναλάβει την περσινή πορεία.

Ο Κρις Κόλμαν έκανε γνωστή την αποστολή για την πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ (20/08, στις 20:00), με τον έμπειρο κόουτς να παίρνει μαζί του όλα τα όπλα ώστε να μπει με το... δεξί στη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ ολοκλήρωσε η ομάδα μας με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος, ο Κρις Κόλμαν ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το αυριανό ματς (20/8, 20:00) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Τζοβάρας, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ, Κούεν, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος

Οι παίκτες που έμειναν εκτός επιλογών θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη.»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα