Μακροχρόνιες επιλογές για όλα τα… γούστα στην Super League

Newsroom
Μακροχρόνιες επιλογές για όλα τα… γούστα στην Super League
Οι ομάδες της Super League πατάνε το κουμπί της εκκίνησης στο φετινό πρωτάθλημα! Η σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται απόψε στην Μαγνησία, με την αναμέτρηση Βόλος-Αστέρας Τρίπολης.

Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται συναρπαστικό και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός γύρισε σελίδα με την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν. Βέβαια, αυτό έχει κοστίσει αρκετά στον βαθμό ετοιμότητας των «ερυθρόλευκων», ενώ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγε πίσω. Πάντως, παραμένουν το Νο.1 φαβορί για την διατήρηση της πρωτιάς, με την απόδοση στο 1.75.

Σοβαροί διεκδικητές ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ με τη δυναμική που θα της δώσει η νεότευκτη «Αγιά Σοφιά» και την δουλειά του Ματίας Αλμέιδα, μοιάζει αποφασισμένη για το βήμα παραπάνω. Μάλιστα, οι προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις αφήνουν ένα αρκετά μεγάλο «+» στην εξίσωση των προσθαφαιρέσεων. Καταλήγοντας, λοιπόν, το 6.00 στην απόδοση κατάκτησης του τίτλου μοιάζει αρκετά υψηλό για τον «δικέφαλο». Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας στην κανονική διάρκεια (4.20).

Ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός με την επιτυχημένη συνταγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να βαδίζει σε ασφαλή μονοπάτια. Μάλιστα ενισχύθηκε με παίκτες από το… πάνω ράφι μετά από καιρό και φιλοδοξεί έπειτα από αρκετά χρόνια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό στην τελική κατάταξη κοστολογείται στο 34.00!

Η Θεσσαλονίκη των… γκολ

Ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του παραμένει άκρως υπολογίσιμος, ωστόσο το κακό ξεκίνημα και ο αποκλεισμός από την Λέφσκι Σόφιας πρόσθεσε πίεση. Το τελευταίο φαίνεται πως έχει επηρεάσει τις ισορροπίες στο εσωτερικό του συλλόγου και ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να βρει τον δρόμο του.

Αντιθέτως, ο Άρης παρά τον αποκλεισμό έδειξε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σε συνδυασμό με τις δυνατές μεταγραφές, αποτελεί το «black horse» στην μάχη του τίτλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύνολο του Χερμάν Μπούργος από την μέση και μπροστά είναι ιδιαίτερα αποδοτική! Σε απόδοση 13.00 συναντάμε το να πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κανονική περίοδο της Super League.

Ο δρόμος για το… χρυσό παπούτσι

Ο «ερυθρόλευκος» Ελ Αραμπί λογίζεται πλέον ως παλιά καραβάνα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γι’ αυτό τον λόγο προσφέρεται και σε αποδόσεις φαβορί. Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού» Άντραζ Σπόραρ φιγουράρει στο Νο.2 της σχετικής λίστας και στο 4.50! Ακολουθεί ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ με 4.00 και ο Αντρέ Γκρέι του Άρη με 7.00. Ο Βρετανός φορ διαθέτει πλούσιο ρεπορτόριο, ενώ εκτελεί και τα πέναλτι, γεγονός που του δίνει ένα «κλικ» στη μάχη για τα περισσότερα τέρματα.

Από εκεί και πέρα, στα μακροχρόνια στοιχήματα μπορεί κάποιος να βρει επιλογές φορκάστ, τρικάστ, h2h όλων των ομάδων, ειδικές αγορές για τον υποβιβασμό και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που καλύπτουν όλα τα πιθανά σενάρια.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα