Super League: Πρώτη σέντρα με το Βόλος - Αστέρας Τρίπολης

Newsroom
Super League: Πρώτη σέντρα με το Βόλος - Αστέρας Τρίπολης

bet365

Η Super League ξεκινάει απόψε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Βόλο να υποδέχεται στις 21:30 τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σεζόν 2022-2023 στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής στις 21:30 (CosmoteSport1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στο Βόλος - Αστέρας Τρίπολης θα γίνει η πρώτη σέντρα της νέας αγωνιστικής χρονιάς στη Super League με δύο ομάδες που έχουν στόχους διεκδίκησης εισόδου στα play offs να τίθενται αντιμέτωπες.

Ο Βόλος που προχώρησε και το φετινό καλοκαίρι σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του με αρκετές μεταγραφικές προσθήκες θα πραγματοποιήσει το πρωί της Παρασκευής ένα χαλάρωμα. Μετά από αυτό ο Οσβάλντ Τανσό θα ανακοινώσει την αποστολή, με τον Γάλλο τεχνικό να έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού που αφορά τον Μπαριέντος.

Με αρκετά προβλήματα πήγε στον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ιγκλέσιας λόγω της αποβολής του στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν με τον Ιωνικό. O Βαλιέντε έχει πρόβλημα στο γόνατο και είναι σε φάση αποκατάστασης. Ο Μπαρτόλο, που έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας είναι ανέτοιμος, ο Ρεγκίς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα κάνει μαγνητική, ενώ εκτός αποστολής είναι και οι Κανελλόπουλος, Σανταφέ, Καπίγια και Αλί Μπαμπά.

Στην αποστολή του Αστέρα για το ματς με τον Βόλο βρίσκονται οι: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαράλες, Μπενίτο και Σονί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα